Фит Лига:  Ивано-Франковск

Фит Лига

Общая информация о Фит Лига Редактировать
Редактировать
Фит Лига
Адрес:
ул. Чорновола, 117а, г. Ивано-Франковск
Телефон:
8 (0342) 52-50-35
Официальный сайт:
Преподавание - Оценить -
Материальная база - Оценить -
Расположение - Оценить -
Цена/качество - Оценить -
Общая оценка - Оценить -
Дополнительная информация о школе Редактировать
Редактировать

Перший клуб «ФіТ ліга» розпочав своє існування у 2004 році в Івано-Франківську. У лютому 2009 року відкрився клуб в Чернівцях. Розробляючи концепцію роботи клубів, ми прагнули забезпечити наших клієнтів великою кількістю програм, які б за різноманітністю не поступали тому, що пропонується в великих мегаполісах. При цьому прагнули зберегти характерні для невеликих міст Західної України традиції гостинності, і відтворити усередині клубів теплу і дружню атмосферу взаємин між співробітниками і клієнтами.

Клуби позиціонуються, перш за все, як жіночі, проте ми завжди зможемо підібрати цікаві програми і для чоловіків. Підбір тренувальних програм здійснюється на підставі фітнес-тестування, яке дозволяє визначити слабкі сторони фізичної підготовленості клієнта і зосередити основні засоби тренувань на усунення виявлених проблем в організмі.

Основними послугами наших клубів є різні групові програми. Ми завжди прагнемо йти в ногу з часом. Тому одними з перших упроваджуємо новинки фітнес-індустрії. Сьогодні ми раді надати нашим клієнтам, поряд з вже традиційними аеробними і силовими тренуваннями варіанти програм Mined body, функціонального тренінгу, які використовують фітнес-технології нового тисячоліття. Наші клієнти мають можливість займатися на високоякісному обладнанні компанії Reebok, Jymstick, яке забезпечує безпеку на заняттях і дозволяє адекватно навантажувати м'язи.

Для клієнтів, що мають специфічні потреби, проблеми із здоров'ям, особливі побажання до ведення тренувань ми раді надати персональні тренування, для проведення яких в наших клубах обладнані спеціальні студії.

Филиалы в других городах
Расположение на карте

Популярные ВУЗы